ONZE FRUITBIKE!

Fidelinas Entertainment verzorgt complete Braziliaanse catering en hapjes voor elk bedrijfsfeest, borrel of receptie. Maar wij staan ook voor u klaar met frisse açai smoothies en smakelijke açai cocktails!

Misschien heeft u er nog nooit van gehoord, maar Açaí (spreek uit: Assa-ie) is super gezond! Açaí is een klein blauw besje, afkomstig is uit de Amazone. In Brazilië weten zij er overheerlijke smoothies van te maken.

Açaí heeft natuurlijke voedingstoffen en staat bekend om zijn lijst met health benefits.

  • Zit vol met antioxidanten
  • Is ontstekingsremmend
  • Cholesterolverlagend
  • Verbetert de spijsvertering

En de bes heeft ook nog een heerlijke smaak! Hij smaakt namelijk naar chocolade en noten! Kan dat? Ja dat kan! Als u de açaí bes proeft, dan gaat er een nieuwe wereld voor u open.

Fidelinas kan heerlijke smoothies of een açaí bowl maken waar uw gasten nog lang over zullen genieten. Wij hebben verschillende recepten, diverse smakelijke variaties en alles wordt vers bereid. Onze açaí bowl is perfect voor elke gelegenheid en health initiatief.

Boek direct deze vernieuwde en kleurrijke Açaí bowl, smoothies of ice cream! Deze zijn ook te combineren met onze (non-alcoholische) Braziliaanse cocktails.

Cocktails voor evenement of feest
Acai bowls, vers fruit en smoothies op uw evenement

ONZE AÇAI FOODTRUCK STAAT KLAAR VOOR UW EVENT!

Bent u opzoek naar een verrassende Braziliaanse foodtruck op uw event? Dan bent u aan het goede adres! We kunnen natuurlijk niet allemaal continu naar Brazilië afreizen om pure açai en andere tropische fruitsoorten te kopen. Daarom zorgt Fidelinas  en haar dochteronderneming FruitMeNow! voor de lekkerste Acai bowls op uw locatie.

Onze foodtruck heeft een zeer luxe uitstraling en is gemakkelijk te plaatsen in elke ruimte. Onze overheerlijke biologische açai uit de Amazone is op elk event te serveren. Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op uw evenement? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe verrassend onze foodtruck op uw event kan zijn!

ACAI BOWL

De açaí-bowl is een supergezonde én overheerlijke bowl vol superfoods. De açaí-bowl is steeds vaker te zien in de hipste lunchrooms. Dit Braziliaanse recept zit vol antioxidanten en is vanwege de bijzondere smaak echt geliefd bij iedereen. Onze recepten zitten vol powerfoods en geven direct een energieboost.

ACAI ICECREAM

De supergezonde açaí gecombineerd met overheerlijk biologisch ijs, een perfecte combinatie en feest voor uw mond! Met açaí icecream brengen wij u açaí, gemixt met de lekkerste smaken ijs. Açaí heeft zelf al een zalige en unieke smaak. De açaí bes smaakt namelijk naar bosbes, noten én chocolade.  Met dit vernieuwende recept zullen wij uw gasten trakteren op een verrukkelijk en supergezond tussendoortje.

SMOOTHIE

Een heerlijke verse lading fruit gemixt met het supergezonde açaí; een hemelse combinatie. Deze heerlijke açaí smoothie mag niet ontbreken op uw event! Onze açaí smoothie is perfect voor elke borrel, maar ook reuzelekker voor op diverse festivals. Heerlijk op een zomerse picknick of tropisch feest.

GARANTIE & SERVICE