OPENINGSDANS BRUILOFT

De opening van een huwelijksfeest is een bijzonder moment. Het is vaak intiem, maar mag tegelijkertijd ook swingend en vrolijk zijn. De opening van de bruiloft is bepalend voor de sfeer van de avond. Het is gebruikelijk dat de bruiloft geopend wordt met een openingsdans van het bruidspaar. Maar het bruidspaar kan er ook voor kiezen om dit aan professionals over te laten om een onvergetelijke openingsshow uit te voeren.

Fidelinas is gespecialiseerd in het creëren van spetterende openingen voor elke bruiloft. Wij helpen graag mee met het maken van de openingsdans! Van hulp bij het maken van een eigen openingsdans of een dansoptreden samen met onze gepassioneerde dansers. Tot het volledig uit handen nemen van bruiloft entertainment. Fidelinas helpt vol overgave!
Meer informatie
Swingende openingsact voor bruiloft
Openingsdans in Amsterdam

OPENINGS BRUILOFT

Zoek je een vrolijke en originele opening voor een bruiloft? Ons Fidelinas Samba Show Team zal van jouw openingsdans een waar spektakel maken! Wij zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke opening met een WOW-effect.

Onze klanten zijn vaak op zoek naar eens wat anders dan een traditionele openingsdans. Ons showteam zorgt dan ook voor een onvergetelijke, swingende openingsdans. Dit kan samen met het bruidspaar of wij verzorgen een geheel eigen show. Iedereen is meteen in de juiste stemming na het zien van de vrolijke show. En als een DJ of muziek band het overneemt, staat iedereen al op de dansvloer te dansen. Lees gauw verder voor onze shows op maat.

Meer informatie

OPENINGSDANS LESSEN

Gaan jullie binnenkort trouwen? De openingsdans van de bruiloft zet meteen de toon van het feest en moet natuurlijk perfect gaan. Als bruidspaar kunnen jullie zelf een originele openingsdans maken, maar vaak blijkt dat je toch wat hulp van professionals kan gebruiken.

Wij helpen graag mee met de voorbereidingen voor dit speciale moment!
De danseressen en choreografen van Fidelinas geven eenvoudige danslessen om een eigen openingsdans te maken.
Met een choreografie op maat maken wij samen met het bruidspaar een originele en swingende openingsdans.
Zelfs zonder danservaring zullen wij jou doen schitteren bij de opening van jullie huwelijksfeest.
Meer informatie
Openingsdans lessen voor bruiloft