SAMBA WORKSHOP

Zoekt u een samba workshop of een andere leuke dansworkshop? Vindt u de swingende samba dans ook zo fantastisch? Wij leren u net zo goed dansen zoals onze professionele Braziliaanse danseressen dit doen!

Op vrolijke en opzwepende muziek leert u op eenvoudige wijze om uw heupen te bewegen en de vrolijkheid te ervaren zoals wij dit doen tijdens het carnaval in Rio de Janeiro. Wij leren u de samba solo, onder begeleiding van live percussie of op energieke Braziliaanse muziek. Op een speelse manier komt iedereen achter zijn eigen gevoel voor ritme!

Tijdens onze gezellige dansworkshop komen de carnavalsstijlen Sambe no pé en Axé aan bod. Hier is geen partner voor nodig en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Wij doen de dansworkshop op bedrijfsevenementen, voor kinderen, een familiedag of personeelsfeest.
Maar ook voor een burlesque vrijgezellenfeest is de samba een perfecte aanvulling. De samba workshop is net als salsa dansen toegankelijk voor iedereen.

  • Duur van de workshop
    30 tot 90 minuten
  • Aantal deelnemers
    Maximaal 20 personen per instructeur
  • Benodigdheden
    Geluidsinstallatie en een vlakke ondergrond

Braziliaanse samba danseressen of workshop

“Wist u dat de samba niet alleen door vrouwen, maar ook door mannen gedanst wordt? Naast de solo versie, is de samba als koppeldans ook erg populair. Waar samba no pé en axé stijlen zijn waar geen partner nodig is, bestaat er ook nog Samba de Pagode & Samba de Gafieira. Dit is een mooie partnerdans die veel weg heeft van de tango.”

Samba workshops by Fidelinas
Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!