SAMBA SHOW

Bent u op zoek naar een unieke show? U mist nog entertainment voor uw bedrijfsfeest of wilt sprankelende Braziliaanse danseressen huren? U beleeft een onvergetelijke avond met onze dynamische Braziliaanse samba show!

De samba show met prachtige, tropische danseressen is onze meest geboekte show. Dit optreden is perfect als surprise act op uw verrassingsfeest of als fenomenaal optreden op uw personeelsfeest. Onze show is ook een originele oppepper om uw gasten even wakker te schudden of de dansvloer op te krijgen. Deze wervelende dans show wordt uitgevoerd door echte top entertainers in kleurrijke Braziliaanse carnaval kostuums. U kunt kiezen uit vrouwelijke en/of mannelijke dansers.

Podium show
De podium show is een echt “kijk”- optreden. Dit is perfect voor grote buitenevenementen, zoals festivals, waar wij niet tussen het publiek kunnen dansen. Het publiek kan dan zonder actief mee te doen, genieten van de spectaculaire show vol kleur en spektakel.

Interactieve show
Onze interactieve show staat geheel in het teken van uw gasten. Tijdens de show zal uw publiek genieten van geweldige choreografieën en zal iedereen uitgenodigd worden om gezellig mee te dansen. Tijdens verjaardagen zal de jarige in het middelpunt staan!

De shows kunnen worden uitgevoerd onder begeleiding van onze energieke Braziliaanse percussieband, Caribische brassband of met een muziekmix. Hoe lang het optreden duurt mag u zelf bepalen.

Huur vandaag nog deze fantastische Braziliaanse danseressen of tropische gastvrouwen op uw feest!

Braziliaanse samba danseressen of workshop
Overheerlijke Braziliaanse Snacks voor uw evenement of feest