COCKTAIL WORKSHOP

Sensationele Braziliaanse cocktailshakers, gezellige muziek en overheerlijke caipirinha’s. Deze cocktail workshop klinkt perfect voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of vrijgezellenfeest, niet?

Met de ogen dicht, zwoele Braziliaanse muziek op de achtergrond en de geur van smakelijke cocktails waant u zich werkelijk op de Copacabana. Onze Braziliaanse cocktailworkshop is een onvergetelijke ervaring en wordt gegeven door onze energieke en ervaren cocktailshakers. Tijdens de workshop leert iedereen bekende en onweerstaanbare Braziliaanse cocktails maken.

Wij starten de workshop met een heldere uitleg over de populaire Braziliaanse Caipirinha cocktail, de ingrediënten en verschillende manieren om een verrukkelijke cocktail samen te stellen. U leert onder andere verschillende zomerse Caipirinha’s maken, zoals de CaipiFruta en Red Caipi. Maar ook de bekende Batica de Coco komt aan bod. Vol passie en humor gaan wij vervolgens van start met een spectaculaire cocktail demonstratie. Tijdens de workshop kan iedereen uiteraard genieten van de zelfgemaakte cocktails.

Wij verzorgen:

  • Een smakelijke welkomstcocktail
  • Alle materiaal, vers fruit en verse sappen
  • Zomerse Braziliaanse muziek
  • Professionele cocktail show shakers

Aanvullend is een compleet Cocktail entertainment pakket mogelijk:

  • Verrukkelijke Braziliaanse borrelhapjes
  • Live muziek
  • Spetterende Braziliaanse sambashows of dansworkshops

Cocktails voor evenement of feest
Braziliaanse caipirinha cocktail workshop

Food Festival binnen uw bedrijf!

Brazilianen zijn echte levensgenieters en deze Braziliaanse taste of life delen wij graag! Wij toveren uw bedrijventerrein om naar de sensationele Copacabana. Liefhebbers van muziek, dansen én lekker eten kijken hun ogen uit. Onder genot van de lekkerste Braziliaanse hapjes en drankjes is er live muziek en veel vermaak.

Met deze mobiele food market bereiden wij bijzondere Braziliaanse gerechten vers op uw locatie. Ervaar de ritmes van onze zwoele jazz band, geniet van alle lekkernijen, interactieve workshops en het beste entertainment.
Onze Brasil Food Festival is een event om de vingers bij af te likken!

GARANTIE & SERVICE

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!