START

VAN FIDELINAS

Wesley en Janice zijn beide nog jonge studenten voor de start van Fidelinas Entertainment. Tijdens haar studie aan de Vrije Universiteit is Janice ook dansdocente en jarenlang werkzaam als freelance danseres voor diverse boekingsbureau’s. Toch merkte zij dat de shows waar zij voor werd gevraagd niet de kwaliteit hadden zoals zij dit zou willen. Dansgroepen misten discipline, eenheid en een zekere passie. Op een dag had ze er genoeg van.

Janice & Wesley besloten om het heft in eigen handen te nemen en voor zichzelf te starten. Dit begon als een kleine dansschool waar Janice zelf alle dansers en danseressen opleidde tot professionele podiumartiesten. Met Wesley en Janice als coaches werd Fidelinas al snel erkend als professioneel leerbedrijf voor aanstormende dansers en muzikanten.

Van een hobby maakten Janice en Wesley hun werk, met als doel: professioneel Braziliaans entertainment van hoog niveau!

Dit was ongekend, want wij waren de énigste die naast dans en muziek ook echt mensen konden entertainen. Onvoorzien groeide Fidelinas Entertainment uit tot de beste specialist in Braziliaanse Events & Entertainment!

ONZE

FIDELINAS MISSIE

Onze missie is om ervoor te zorgen dat ons entertainment een echte belevenis is. Iedere klant krijgt een unieke, onvergetelijke ervaring, hoe klein of groot het event ook is. Energie, gedrevenheid en professionaliteit zijn onze pijlers. Even belangrijk is dat wij transparant zaken doen. Afspraak is afspraak en wij doen altijd eerlijk zaken. Ons hele team deelt dezelfde passie en kernwaarden.

HET BESTE ENTERTAINMENT

Wij doen alléén waar wij goed in zijn. Wij doen dus niet alles, maar wat we doen, dat doen we goed. Op deze manier blijven wij ervoor zorgen dat wij het beste Braziliaanse entertainment hebben van Nederland! Ons Fidelinas Show Team traint hier wekelijks keihard voor. En gelukkig ook met het beste resultaat!

Fidelinas 15 jaar
Fidelinas in 2007
Fidelinas in 2013
Fidelinas in 2020

FIDELINAS GESCHIEDENIS

Amsterdam, 2007. Fidelinas startte de eerste selectie voor de Samba Showgroep. Elke week trainden alle danseressen gepassioneerd voor het maken van spraakmakende shows. De bedoeling was om klein te starten. Een leuke hobby naast hun studie of vaste baan. De eerste opdrachten stroomden al gauw binnen; van het Tropenmuseum, Nuon tot aan de Belgische televisie omroepprogramma VRT.

Van hobbyisten naar professionals

Fidelinas groeide sneller dan voorzien. Zonder zelf te zoeken naar nieuwe klanten of zelfs een marketingbudget, wisten klanten ons te vinden. Allemaal omdat men zag wat wij leverden en mond-op-mond reclame. Fidelinas werd zelfs de vaste partner voor Heineken voor het leveren van Braziliaans entertainment voor alle marketing en promotie.

Het was belangrijk om het team uit te breiden om te kunnen voldoen aan de vraag. Onze part-time hobby werd al een full time job.

Experts in Braziliaans entertainment

Er kwam steeds meer vraag naar het complete plaatje. Niet alleen entertainment, maar of wij ook meer konden verzorgen. Voor Zuid-Amerikaanse themafeesten was men naast optredens, een band of DJ ook op zoek naar betrouwbare partners in catering of Braziliaanse decoratie. Al snel werden wij gevraagd om complete personeelsfeesten te organiseren, van a tot z. Een groter compliment kun je als organisatie niet wensen. En zo werd het team uitgebreid met Braziliaanse specialisten met dezelfde kernwaarden als Fidelinas. Specialisten die hun vak echt verstaan.

Wij zijn super blij dat wij van onze hobby ons werk hebben kunnen maken. Mensen dagelijks blij maken en een glimlach op hun gezicht toveren. Met unieke concepten hopen wij ook jou binnenkort (weer) blij te maken.

ONTMOET ONS
FIDELINAS TEAM

FIDELINAS FOUNDERS

Janice is naast eigenaar ook operationeel als creative director. Een mooi woord om aan te geven dat zij verantwoordelijk is voor het bedenken van nieuwe Braziliaanse concepten, shows, choreografieën, aankleding en alles wat er bij komt kijken. Tevens is zij eindverantwoordelijk voor de selectie van nieuwe dansers. Zij leidt nog steeds alle danseressen op en is stagebegeleider voor dansstudenten.

Wesley is daarnaast verantwoordelijk voor alle technische aspecten, klantenrelaties en communicatie. Als project manager is hij het aanspreekpunt tijdens elk evenement. Ook organiseert Wesley alles rondom Braziliaanse catering en de ontwikkeling van innovatieve foodconcepten. Met verstand van online en offline marketing, (web)design, geluid en techniek is hij een manusje van alles. Hij denkt graag mee met elke klant om ervoor te zorgen dat elk evenement een unieke belevenis wordt.

Zij zijn beide perfectionisten in alles wat zij doen. In hun communicatie zijn zij goudeerlijk en direct. Geen poespas of mooie verkooppraatjes. Fidelinas is gespecialiseerd in Braziliaans entertainment en events op maat. Met Fidelinas doen zij dus niet alles, maar alleen wat zij perfect kunnen. Met een passievol en flexibel team zorgen zij ervoor dat elk bedrijfsfeest, verjaardag of huwelijksfeest onvergetelijk wordt.

Janice
JaniceOwner / oprichter / trainer
Passie & Perfectie. Ik leef naar deze 2 woorden. Als je doet waar je hart ligt, dan zal je er alles aan doen om dit goed te doen en blijven groeien. Ik vind het geweldig om mensen blij te kunnen maken met onze passie. Dit doen wij ook met de diensten van Fidelinas Entertainment.

“Be the reason someone smiles today”

Wesley
WesleyOwner / oprichter
Door goed te luisteren naar je klanten, kun je ook goed adviseren. Klanten waarderen mijn eerlijkheid hierin. Daarnaast houd ik van lekker, gezond eten. Het unieke concept van onze FruitBike komt dus uit eigen interesse. Voor de lekkerste Braziliaanse catering ben je bij mij aan het goede adres!

“If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough”

Vanity
VanityDanseres / choreografe
Toen ik als danseres startte bij Fidelinas werd ik meteen in het diepe gegooid. Mijn zus danste sinds de oprichting van Fidelinas en was een bekend gezicht. Ik had dus grote schoenen te vullen. Het is keihard trainen, maar je krijgt er ook veel voor terug. Uiteindelijk ben ik gevraagd om als choreografe te werken en nu ben ik de leider van het Showteam.

“Nerves are good, they keep you alive”

Fidelinas Samba Show Team logo
Fidelinas Samba Show Team

MEET THE
FIDELINAS
SAMBA SHOWTEAM

Fidelinas Samba ShowTeam is opgericht in 2007 en domineert tot op de dag van vandaag in Europa met spetterende Braziliaanse shows. Onder leiding van de beste Braziliaanse choreografen en hoog opgeleide dansers, creëren wij onze eigen unieke shows. Een optreden van het Showteam is niet slechts een opvoering, maar een ware belevenis!

READY? GET SET…
SAMBA!!!!

Benieuwd naar het team achter Fidelinas? Neem via onze social media een kijkje bij ons achter de schermen. Achter alle mooie optredens zitten vele uren aan blessures, bloed, zweet en tranen. Lach en huil met ons mee tijdens vele voorbereidingen om van elk event een onvergetelijk spektakel te maken.

Samba danseressen van Fidelinas
Samba danseressen met batucada percussie

WE THE
BEST SAMBA!

Een hecht team die vol opgave een gezamenlijk doel nastreeft. Niet elke danser die zich bij het Showteam aanmeldt, heeft de garantie om bij het team te komen.

Met strenge selectiecriteria, waarvan passie voor het vak toch wel het belangrijkste is, kunnen wij met trots zeggen dat Fidelinas Samba Showteam tot de beste behoort!

» BOEK NU EEN SAMBA SHOW! «