COCKTAILS

Wilt u een échte Braziliaanse cocktail drinken? Zoekt u een gezellige cocktail workshop op locatie of een tropische cocktailshaker?

Dan is onze Caipirinha cocktail catering perfect! De Caipirinha is de populairste cocktail van Brazilië.  Wij maken de lekkerste Braziliaanse cocktails op uw feest of evenement! De drankjes worden ter plekke, vers bereid met vers gesneden fruit. Onze overheerlijke cocktails zijn geschikt voor elke gelegenheid, van vrijgezellenfeest tot zakelijke bijeenkomst. Als u een Braziliaanse barbecue, een zomerfeest of tropisch themafeest organiseert, dan mag deze verfrissende cocktail niet ontbreken.

Onze ervaren Caipirinha cocktail shakers, ofwel Caipi Shakerz, serveren uw lekkere cocktail met een glimlach! Met het boeken van onze Caipi Shakerz krijgt u overheerlijke caipirinha’s, vol entertainment, opzwepende muziek én een echte show. Met passie en plezier serveren wij verrukkelijke Braziliaanse  cocktails, dansend op swingende muziek.

Wij maken onder meer de volgende, overheerlijke cocktails:

  • De traditionele Caipirinha
  • Caipi Fruta
  • Batida de Coco

U kunt kiezen uit alcoholische en non-alcoholische cocktails, de caipirinha’s zijn dus geschikt voor jong en oud.
Uiteraard kunnen wij ook Braziliaanse hapjes & smoothies verzorgen en ook het huren van de tropische cocktailbar kan bij ons.

Cocktails voor evenement of feest

KIES HIER UIT ONZE HEERLIJKE VARIANTEN

CAIPI FRUTA

De Caipi fruta is een heerlijke cocktail bestaande uit tropische vruchten, cachaça, ijs en suiker. Wij gebruiken Braziliaanse rum van de beste kwaliteit. Gecombineerd met zalige, tropische vruchten zoals ananas, passievrucht, kokos en aardbeien is deze cocktail een paradijselijk genot.

Geniet mee en maak snel kennis met deze kleurrijke cocktail!

CAIPIRINHA TRADITIONAL

De traditionele Caipirinha is de bekendste Braziliaanse cocktail. Deze smakelijke cocktail bestaat uit limoen, cachaça, ijs en suiker. Cachaça is Braziliaanse rum van de hoogste kwaliteit, deze wordt namelijk gemaakt van pure suikerriet sap. Samen met de verse, frisse limoenen is de caipirinha een overheerlijk zomers drankje.

Batida de Coco

Batida de Coco is een heerlijke, zwoele Braziliaanse cocktail. Deze cocktail lijkt qua smaak op een milkshake, ofwel ‘Batida’ door de Brazilianen genoemd. Net als bij de traditionele caipirinha gebruiken wij als basis de beste Braziliaanse rum; Cachaça. Wij maken de cocktail af met verse ananas of mango. De hemelse combinatie van de batidacachaça en vers fruit maakt deze cocktail onweerstaanbaar!

De Batida de Coco is ook in non-alcoholische variant verrukkelijk!

BRAZILIAANSE SMOOTHIES

Onze heerlijke Braziliaanse smoothies & juices zijn een succes op elk zomers evenement! Met verse, gezonde ingrediënten zoals açaí maken wij de lekkerste Braziliaanse sappen.
Heerlijk tijdens een familiedag of Braziliaans BBQ feest.

GARANTIE & SERVICE