BRAZILIAANSE BARBECUE

De heerlijkste Braziliaanse hapjes en cocktails op uw evenement? Een complete Braziliaanse BBQ of foodmarket tijdens het personeelsfeest? Fidelinas verzorgt complete Braziliaanse catering & entertainment op uw locatie. Smakelijke borrelhapjes, tropische cocktailbar, muziek en shows.

Proef alle heerlijkheden uit de Braziliaanse keuken, gewoon op uw event! De Braziliaanse barbecue is een sensatie en een feest voor iedereen. Fidelinas maakt van uw evenement een ware belevenis en levert niet alleen eventcatering, maar een compleet aanbod aan food, drinks en diverse dinnershows.

Onze professionele Braziliaanse topchefs bereiden alle gerechten vol passie. Onze manier van barbecueën, op z’n Braziliaans ook wel Churrascaria genoemd, wordt gekenmerkt met overheerlijk vlees, lekker veel groente en vers fruit. Onze BBQ is paradijselijk voor de vleesliefhebber, maar ook voor de vegetariër is er volop keuze.

Fidelinas Braziliaanse BBQ catering is er voor bedrijfsfeesten, zakelijke evenementen, bruiloften & meer!

Catering & Entertainment van de hoogste kwaliteit!

Wij begrijpen dat goede catering een belangrijk onderdeel is van elk event. Fidelinas brengt dit tot een hoger niveau door veel aandacht te besteden aan de presentatie én entertainment. Boek een fantastische Braziliaanse flairtender en uitnodigende Braziliaanse hostesses erbij.

Met een paradijselijke cocktail in de hand, zwoele Braziliaanse jazz muziek en swingende optredens waant u zich werkelijk op de Copacabana!

Braziliaanse kok
Braziliaanse Rodizio

LEES HIER MEER OVER BRAZILIAANSE BBQ

BRAZILIAANS FOOD FESTIVAL

Brazilianen zijn echte levensgenieters en onze Braziliaanse taste of life delen wij graag.
Wij toveren uw bedrijventerrein om tot een sensationele food market! Onder genot van de lekkerste Braziliaanse hapjes maken wij de heerlijkste cocktails, live muziek en veel vermaak.

Ervaar de ritmes van onze zwoele Braziliaanse jazzband, geniet van alle lekkernijen, interactieve workshops en het beste entertainment.

Onze Brasil Food Festival is een evenement om de vingers bij af te likken!

SMOOTHIES & AÇAI ICECREAM

Wij maken de lekkerste Braziliaanse smoothies in alle mogelijke kleuren, geuren en smaken. Ervaar het Braziliaanse strandgevoel, gewoon  op uw locatie.

Wij bereiden de meest kleurrijke, gezonde en verse Braziliaanse smoothies ter plekke voor. Uw gasten zullen genieten van deze drankjes, gemaakt van heerlijke, tropische vruchten.

BRAZILIAANSE TAPAS

 • Coxhina
  Een snack gevuld met heerlijke kruidige kip.
 • Risoli
  Een snack gevuld met heerlijke kruidige gehakt.
 • Bolinho de bacalhau
  Een snack gevuld met heerlijke kruidige bakkeljauw.
 • Kibe
  Een snack gemaakt van kruidige gehakt met tarwe en knoflook.
 • Bolinhos de Queijo
  Lekkere kleine krokante kaas balletjes.

GARANTIE & SERVICE

Advies of hulp nodig?
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

Of bel ons op +31 20 774 3695

Braziliaanse capoeira

De beste Braziliaanse BBQ voor jou evenement?
Vraag hier gratis je offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN

Advies of hulp nodig?
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar

Of bel ons op +31 20 774 3695

De beste Braziliaanse BBQ voor jou evenement?
Vraag hier gratis je offerte aan!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN