BRAZILIAANSE BBQ 

De heerlijkste Braziliaanse hapjes en cocktails op uw evenement? Een complete Braziliaanse barbecue of foodmarket tijdens het personeelsfeest? Fidelinas verzorgt complete Braziliaanse catering & entertainment op uw locatie. Smakelijke borrelhapjes, tropische cocktailbar, muziek en shows.

Proef alle heerlijkheden uit de Braziliaanse keuken, gewoon op uw event! De Braziliaanse barbecue is een sensatie en een feest voor iedereen. Fidelinas maakt van uw evenement een ware belevenis en levert niet alleen eventcatering, maar een compleet aanbod aan food, drinks en diverse dinnershows.

Onze professionele Braziliaanse topchefs bereiden de gerechten met passie en zullen niet tevreden zijn totdat het gerecht perfect is. Onze manier van barbecueën, op z’n Braziliaans ook wel Churrascaria genoemd, wordt gekenmerkt met overheerlijk vlees, lekker veel groente en vers fruit. Onze BBQ is paradijselijk voor de vleesliefhebber, maar ook voor de vegetariër is er volop keuze.

Wij verzorgen deze complete Braziliaanse catering voor bedrijfsfeesten, zakelijke evenementen, trouwfeesten & bruiloften. Ons Braziliaans buffet bestaat uit een verrukkelijke tapasbar, met versgemaakte salgadinhos (Braziliaanse hapjes). Maar ook frisse Braziliaanse smoothies en cocktails mogen niet ontbreken.

Catering & Entertainment van de hoogste kwaliteit!

Wij begrijpen dat goede catering een belangrijk onderdeel is van elk event. Fidelinas brengt dit tot een hoger niveau door veel aandacht te besteden aan de presentatie én entertainment. Boek een fantastische Braziliaanse flairtender en uitnodigende Braziliaanse hostesses erbij.

Met een paradijselijke cocktail in de hand, zwoele Braziliaanse jazz muziek en swingende optredens van onze Braziliaanse danseressen waant u zich werkelijk op de Copacabana!

Braziliaanse kok
Braziliaanse Rodizio

LEES HIER MEER OVER BRAZILIAANSE BBQ

BRAZILIAANS FOOD FESTIVAL

Brazilianen zijn echte levensgenieters en onze Braziliaanse taste of life delen wij graag.
Wij toveren uw bedrijventerrein om tot een sensationele food market! Liefhebbers van muziek, dansen én lekker eten kijken hun ogen uit. Onder genot van de lekkerste Braziliaanse hapjes is er drinken, de heerlijkste cocktails, live muziek en veel vermaak.

Wij bereiden bijzondere Braziliaanse gerechten vers op uw locatie. Ervaar de ritmes van onze zwoele Braziliaanse jazzband, geniet van alle lekkernijen, interactieve workshops en het beste entertainment.
Onze Brasil Food Festival is een evenement om de vingers bij af te likken!

SMOOTHIES & AÇAI ICECREAM

Wij maken de lekkerste Braziliaanse smoothies in alle mogelijke kleuren, geuren en smaken. Ervaar het Braziliaanse strandgevoel, gewoon  op uw locatie. Wij bereiden de meest kleurrijke, gezonde en verse Braziliaanse smoothies ter plekke voor. Uw gasten zullen genieten deze sapjes gemaakt van heerlijke, tropische vruchten.

BRAZILIAANSE TAPAS

 • Coxhina
  Een snack gevuld met heerlijke kruidige kip.
 • Risoli
  Een snack gevuld met heerlijke kruidige gehakt.
 • Bolinho de bacalhau
  Een snack gevuld met heerlijke kruidige bakkeljauw.
 • Kibe
  Een snack gemaakt van kruidige gehakt met tarwe en knoflook.
 • Bolinhos de Queijo
  Lekkere kleine krokante kaas balletjes.

GARANTIE & SERVICE