ONZE FRUITBIKE!

Fidelinas Entertainment verzorgt complete Braziliaanse catering en hapjes voor elk bedrijfsfeest, borrel of receptie. Maar wij staan ook voor u klaar met frisse smoothies, slush en smakelijke cocktails!

Bent u opzoek naar een verrassende Braziliaanse foodtruck op uw evenement? Dan bent u aan het goede adres! We kunnen natuurlijk niet allemaal continu naar Brazilië afreizen om pure açai en andere tropische fruitsoorten te kopen. Daarom zorgt Fidelinas  en haar dochteronderneming FruitMeNow! voor de lekkerste Braziliaanse smoothies, slush, cocktails en hapjes of maaltijden op uw locatie.

Onze FruitBike! heeft een zeer luxe uitstraling en is gemakkelijk te plaatsen in elke ruimte. Onze overheerlijke biologische açai uit de Amazone is op elk event te serveren. Bent u benieuwd wat wij kunnen bieden op uw evenement? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe verrassend onze FruitBike! op uw event kan zijn! Wij hebben verschillende recepten, diverse smakelijke variaties en alles wordt vers bereid. Onze FruitBike! is perfect voor elke gelegenheid en health initiatief.

Boek direct deze vernieuwde en kleurrijke FruitBike! Onze FruitBike! is uniek en echte eyecatcher!

Cocktails voor evenement of feest
  • Cocktails huren
  • Braziliaanse cocktailbar
  • Cocktails op uw evenement
  • acai fruitbar voor evenementen
  • cocktailbar huren voor feest

GARANTIE & SERVICE