Project omschrijving

Tijdens het RTL4 televisieprogramma Grillmasters gaan grillkoppels de strijd aan om de beste Grillmaster te worden. Tijdens deze grillcompetitie zijn topchef Herman den Blijker, Ruben Nicolai en wereldkampioen barbecueën Jord Althuizen op zoek naar de allerbeste BBQ’er van Nederland.

Wie denkt aan Brazilië, denkt natuurlijk meteen aan zon, zee, strand, carnaval én heerlijk eten. Brazilianen zijn de beste in barbecueën. Wie is er nou een betere jurylid dan een Braziliaan die van eten houdt? De artiesten van Fidelinas werden dan ook uitgenodigd om te jureren tijdens tijdens een zomerse aflevering waarin de Braziliaanse BBQ centraal stond.

Tijdens de competitie werden diverse Braziliaanse BBQ gerechten bereid en het koppel met de meest originele, imponerende en beste barbecuecreatie werd verkozen tot de winnaar.

Wij konden het uiteraard niet laten om ook nog eens een geweldig optreden van onze Braziliaanse batucada band, spectaculaire capoeirista’s en sprankelende Brazilaanse danseressen neer te zetten.