Project omschrijving

Het Wereld Muziek Concours (WMC) is een groot internationaal muzikaal feest dat sinds 1951 wordt georganiseerd. WMC biedt een platform voor een concours op hoog wereldniveau. Hier komen de beste orkesten, muzikanten en dansers samen vanuit uiteenlopende achtergronden en culturen.

Muzikale cross-overs, interessante muzikale experimenten en adembenemende optredens. Tijdens het WMC treden hoogwaardige orkesten en artiesten uit binnen- en buitenland op verschillende locaties op en tonen wat de blaasmuziek te bieden heeft.

Het festival trekt zo’n 20.000 muzikanten en 350.000 bezoekers naar de regio. WMC is dan ook een van de belangrijkste internationale concoursen in de blaasmuziekwereld.

Fidelinas is uitgenodigd om Zuid-Amerika te representeren tijdens het muziekfestival. Vol passie en plezier hebben wij een spectaculaire show gecreëerd en mogen presenteren tijdens dit grootse evenement vol allure. Met een groep van meer dan 30 artiesten, drummers, blazers, dansers en danseressen hebben wij een onvergetelijke muzikale show gegeven.