We horen het vaak “Ik wil een Caribische brassband huren, maar niet te duur”  En dan wél de beste brassband, die goed kan entertainen, op tijd komt en zo lang mogelijk speelt. Het spreekt elkaar tegen, kan dat wel? Wij geven realistisch en eerlijk antwoord.

Goedkoop? Duurkoop!
Niet altijd, maar toch vaak wel. Je wordt overspoeld met het aanbod aan  “de beste” Braziliaanse brassband, Caribische band en percussiegroep.  Met mooie woorden als ultiem vermaak, spektakel en goedkoop. Kan dat wel, de beste en tegelijk de goedkoopste? Wij vinden van niet.
Waarom? Om de goedkoopste te zijn, moet je ergens op bezuinigen. Je kunt geen big mac verwachten tegen de prijs van een euroknaller. Dan zul je toch eerst de luxe saus,  sla, en veel meer van dat lekkers weg moeten laten. Hetzelfde geldt in de entertainment. Als je weinig geld kan of wil uitgeven aan een act, verwacht dan niet dat dit artiesten zijn die veel tijd investeren om iets onvergetelijks neer te zetten, op tijd komen en dat spektakel creëert waar je naar zoekt. Als ze al goed zijn, worden er zoveel mogelijk boekingen achter elkaar gepropt om toch wat te kunnen verdienen. En geloof mij, dan komen ze echt niet meer op tijd of met even veel energie.

Investeer!
Professionele podiumartiesten investeren. In trainingen, kostuums, een gevoel overbrengen, alles om een klant écht te kunnen verrassen. Tenminste, dat doen wij. Wij adviseren onze klanten om dat ook te doen. Investeer in goed entertainment. Zoek artiesten met passie voor hun vak. Je hoort toch veel liever reacties als “Woow, dát was gaaf” dan “Ja..het was wel leuk”

Hoe weet je nu of die Braziliaanse band die jij wilt huren goed is? Lees hierover in onze Blog: “De beste..”