Bij concurrenten worden vaak shows en diensten aangeboden, die erg lijken op ons aanbod. Dat is ook niet gek, want wij worden vaak als voorbeeld genomen (en laten we eerlijk zijn, veelal geïmiteerd) door de concurrentie. Maar laat je niet misleiden. Helaas blijkt vaak dat de diensten die tegen een lagere prijs worden aangeboden, totaal niet lijken op die van ons. Voorkom dat je appels met peren gaat vergelijken.

Verwarring kan al snel ontstaan, want afgaande op een paar mooie foto’s en verkooppraatjes is het lastig om het “echte” van de “namaak” te onderscheiden. Maar er is iets belangrijks wat onze concurrentie niet na doet: dezelfde belevenis leveren als ons!

Kies bewust

Zoals je misschien hebt kunnen lezen in onze blog over “De goedkoopste”, is het verleidelijk om te kiezen voor de goedkoopste partij. Wij leveren een perfecte prijs-kwaliteit verhouding, maar kiezen er bewust voor om geen prijsvechters te zijn. Wij gaan voor kwaliteit. Al onze artiesten trainen namelijk keihard om van elk feest iets onvergetelijks te maken. En tot op heden is er geen enkele andere partij in staat om te leveren wat wij doen. Zelf begonnen als freelancer is dat de hele reden geweest om dan toch maar zelf een eigen bedrijf op te zetten, om dátgene te leveren waar ik in geloof.

Het is dus heel verleidelijk om de goedkoopste partij te kiezen. En soms is dat een bewuste keuze, wat niet erg is. Zolang de juiste overweging maar gemaakt is: kies je voor een geweldige openingsact, of iets waarvan jouw gasten het wel gezien hebben na enkele minuten? In hoeverre ben je bereid om te investeren in een spraakmakend feest?

Doe het goed of doe het niet!

Anders is het gewoon zonde van het geld. Onze tip: kijk naar specialisten. Partijen die honderden verschillende shows aanbieden, zijn vaak tussenpersonen die een goede uitvoering niet van slechte kunnen onderscheiden. Bij Fidelinas Entertainment werk je met specialisten. Vraag ons dan ook niet om een slangenact of buikdans, dat is niet onze specialisatie. We doen dus niet alles, maar wát we doen, dat doen we goed.

“Zo duidelijk is kwaliteit”