Project Description

In 2016 vonden de Olympische Spelen plaats in Rio de Janeiro. Het Holland Heineken House opende dit olympische jaar voor de dertiende keer de deuren, dit keer in Ipanema, in het hart van Rio.

Het Holland Heineken House is tijdens de Olympische Spelen in Rio dé ontmoetingsplaats voor TeamNL, vrienden en familie van sporters, sponsors en afgereisde Oranjefans. De HHH heeft zich ontwikkeld als een unieke plek waar atleten even kunnen bijkomen, maar is daarnaast hip en happening door alle gezelligheid en optredens van bekende artiesten.

In augustus 2016 werd de Holland Heineken House app gelanceerd. Met deze Heineken Oranje App kan iedereen het Holland Heineken House op de voet volgen. Alle huldigen van de medaillewinnaars, alle optredens en de sfeer is op deze manier live te maken.

Fidelinas is een vaste entertainment partner van Heineken. Wij werden gevraagd om de lancering van de app bekend te maken op spectaculaire wijze. De Heineken Oranje App werd allereerst op het hoofdkantoor gepromoot.
De optredens van onze spetterende Braziliaanse danseressen en percussieband zorgden voor een waar spektakel. Iedereen ervaarde direct de warmte en het vrolijke gevoel van Brazilië!