Project Description

Van 6 tot en met 21 augustus 2016 vond de Olympic Experience plaats op het strand van Den Haag. Tijdens de Olympische Spelen werd het Scheveningse strand volledig omgetoverd tot een Olympisch Rio strand! Olympic Experience Den Haag was dé thuisbasis van TeamNL! Met veel aanwezige oud-sporters en Olympiërs kon iedere sportfan zelf sporten, sport kijken en sport beleven. Dagelijks was er daarnaast volop Braziliaans entertainment, sportieve clinics en workshops verzorgd door Fidelinas.

Elke dag waren er tijdens dit evenement meer dan 30 sportsoorten te beoefenen, live entertainment, heerlijk eten en live uitzendingen van de wedstrijden van TeamNL. Het strand van Den Haag was the place to be om de Olympische Spelen zelf te beleven. Er werd live geschakeld met het Holland Heineken House in Rio en TeamNL was live te volgen.

Wij hebben dagelijks diverse Braziliaanse capoeira en samba workshops verzorgd aan jong en oud, kinderen en volwassenen. Overdag konden alle bezoekers deelnemen aan de verschillende clinics. ‘s Avonds kon iedereen genieten van spetterende optredens van onze Braziliaanse percussieband, spectaculaire capoeirista’s en sprankelende danseressen.

Olympic Experience heeft meer dan 100.000 bezoekers behaald! Het was een onvergetelijk evenement vol entertainment en spektakel. Naast het entertainment en de sportieve workshops hebben wij ook de Braziliaanse decoratie verzorgd. Met trots en een grote glimlach blikken wij terug op dit fantastische evenement.